Palaute 2022-12-20T16:42:49+02:00
Tällä hetkellä ULLA PUH/ Ulla Hyytiäinen tekee vain lyhyitä puheterapiajaksoja, vuorovaikutuksen ja kommunikoinnin arvioita, ohjauksia, ensitietopaketteja ja työnohjauksia. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, olisinko juuri minä paras asiantuntija puheterapeutiksenne, ja katsotaan, sopiiko vapaana oleva aika ja puheterapiapaikka juuri teidän perheellenne.

Vapautuvat ajat, palaute ja yhteydenotto

Vapaita aikoja voi tiedustella mailitse ullapuh@gmail.com tai jättämällä soittopyynnön numeroon 040 536 4714.

Ulla Hyytiäiseen voi ottaa myös yhteyttä, jos haluaa ULLA PUH -puheterapiaa, mutta kuntoutukseen ohjautuminen mietityttää.

Tähän palautelomakkeelle voit jättää viestisi ja yhteystietosi. Jos haluat jättää muunlaista palautetta tai kysymyksiä, niin ilmoita haluatko ne julkaistavaksi ULLA PUH -sivuilla. Ilman erillistä julkaisupyyntöä olevia palautteita ei koskaan julkaista!

You may contact me about speech therapy also in English, but ULLA PUH Speech Therapy is always carried out in Finnish.

Palautelomake

Annettu palaute:

Ulla luo turvallisen ja mukavan ilmapiirin lapselle ja kuntouttaa lapsen itsetuntoa tukien. Ulla toimii saumattomassa yhteistyössä opettajan ja vanhempien kanssa. Tulosta syntyy.
– Merja /äiti

Ulla on erittäin asiantunteva ja lapsiystävällinen puheterapeutti, jonka kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä.
– Marjaana & pojat

Meidän lähes puhumattomasta lapsesta on kuoriutunut sosiaalinen ja suvereenisti puhuva poika – kiitos UllaPUHin ammattitaidon ja syvällisen ymmärryksen kielellisen erityisvaikeuden monimuotoisuudesta!
– Pia

Kiitos työnohjaaja Ullapuh!
Vuorovaikutuksen taika on ihmeellinen!
– Pt-kollega